Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه امروز هیات دولت که به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری برگزار شد، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، شهردار و استاندار تهران، گزارشی از وضعیت آلودگی هوای کلان‌شهرها و از جمله پایتخت را به هیات وزیران ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری در این جلسه با تأکید بر اجرای قانون هوای پاک، دستورات لازم به وزارت نفت در مورد تأمین سوخت گاز برای کلیه نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ و ممنوعیت استفاده از سوخت مایع، دستور به وزارت کشور برای توقف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های دودزا و دستور به شهرداری تهران برای ایجاد تسهیلات بیشتر برای شهروندان به منظور استفاده از ناوگان عمومی را صادر کرد. همچنین، سایر سازوکار‌ها برای حل اساسی آلودگی هوای کلان‌شهر‌ها در این جلسه بررسی شد.

در ادامه این جلسه، معاون اول رییس جمهوری ضمن دستور به همه وزرای ذی‌ربط برای تلاش در جهت حل معضل فاضلاب استان خوزستان و حضور در میدان عمل، لزوم اجرای سریع‌تر مصوبه مورخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ دولت در این مورد را مورد تأکید قرار داد.

براساس گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، تاکنون حدود ۶ هزار میلیارد تومان در راستای این مصوبه برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خوزستان هزینه شده است.

معاون اول رییس جمهوری خاطرنشان کرد تصمیمات، سیاست‌ها و اقدامات دولت باید به سمت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی سوق داده شود.

جهانگیری با بیان اینکه انتخابات پرشور و حداکثری در شرایط کنونی کشور برای مأیوس کردن دشمن و شکست تحریم‌ها از هر زمان دیگری ضروری‌تر است، بر لزوم حضور همه سلایق در انتخابات و امکان حضور و انتخاب همه آن‌ها تأکید کرد.

وی به وزارت کشور توصیه کرد که رعایت قانون و حفظ بی طرفی دولت، حضور حداکثری مردم را تضمین خواهد کرد.

همچنین، هیات وزیران به منظور حمایت از اقتصاد شهر‌های مرزی کشور، درخصوص راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی بحث و بررسی کرد و در همین راستا معاون اول رییس جمهوری دستور داد پیشنهادات مربوط به ایجاد و راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی، خارج از نوبت در دستور کار دولت قرار بگیرد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوا بازارچه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان